За преминот од стара во нова година-стари и нови рефрени од струмичката естрада. Новогодишна програма на Тв канал Вис. Повеќе од шест часа музика со ѕвездите на струмичката естрадни уметници.

Недела, 31 декември, со почеток  од 21 часот.