Според проценките, гардеробата на билионерката Тамара Еклестон вреди 5 милиони фунти. Секако не материјалот од кој е направен гардероберот туку вредноста на алиштата во него.

Има најмалку 37 чифта еспадрили на Панел, 81 комплет на Викторија сикрет, 22 пара на Гучи обувки.

Всушност погледнете во галеријата.