,,Академија Пандев,, во новата првенствена сезона ќе настапува со нови дресови и лого на клубот. Ова го соопшти сопственикот на Академијата Горан Пандев на прес конферендија во Скопје

Тие денеска ги промовираа дресовите  со кои ќе играт фудбалерите на Академија Пандев следната сезона . Во двете комбинации доминира белата, сината и сивата боја.

Сопственикот на клубот, најдобриот македонски фудбалер Горан Пандев не го криеше задоволството од одличните успеси на Академија Пандев која за кратко време од своето формирање стигна до Првата лига