Американскиот претседател Доналд Трамп непоканет упаднал на свадбата на Кристен Пјатковски и Такер Гледхил во Њу Џерси.
Кристен и Такер свадбата ја прославувале во голф-клубот кој Трамп честопати го посетувал.
Не е познато зошто Трамп непоканет се појавил на свадбата на која не познава никого и започнал да се фотографира со младенците и сватовите.