ЖФК Тиверија Струмица за прв пат ќе организира Меѓународен фудбалски турнир за девојки на 18-ти и 19-ти Февруари 2017 година. Учесници ЖФК Тиверија Струмица (Македонија), ЖФК Брезница (Црна Гора), ЖФК Спортика (Бугарија), Регион Тракија (Грција)

Програма: КУП НА КАРНЕВАЛОТ СТРУМИЦА 2017

Сабота 18-ти Февруари

10:30 СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ

11:00 – Тиверија Струмица – Регион Тракија

13:00 – Брезница – Спортика

Недела 19-ти Февруари

10:00 – Натпревар за 3-то место

12:00 – Финале

13:45 – Доделување на наградите за екипите како и најдобар голман, стрелец и фудбалерка на турнирот