Порталот radovis.mk  објави фотографии како автобусот на општина Радовиш заглавил во кал. Според објавените фотографии општинскиот автобус се обраќал  по колски пат кој од обилните врнежи е цел во вода и кал. Нема информации кога се случило ниту пак зошто овој автобус со аблем од грбот на општината се возел по колски пат.

avtobusot na r