Категорија: Забава

Луѓето на Твитер споделуваат нешта кои сите татковци ги прават, а никој не разбира зошто

Има многу нешта што ние луѓето сѐ уште не можеме да ги разбереме: што имало пред големата експлозија со која настанала вселената, дали вештачката интелигенција во некој момент ќе нѐ победи и зошто сите татковци ги прекрстуваат...

Read More
Loading

ПРЕЗИДЕНТ

Лотарија на Македонија

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: