Категорија: Свет

Во Богородичната црква (Нотр Дам) е крунисан Наполеон, Виктор Иго и го посвети еден од најзначајните историски романи во светската литература

По Ајфеловата Кула, Нотр Дам со 12 милиони посетители беше најпосетувано место и симбол на Париз....

Read More
Loading
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: