Категорија: Спорт

Симонс од Филаделфија ќе добие 168 милиони долари

Филаделфија ’76 му понудиле неверојатен договор на својот стартен плејмејкер, Бен Симонс. Австралецот и франшизата наскоро ќе потпишат нов договор, според кој кошаркарот за пет години ќе заработи 168 милиони долари. Филалделфија...

Read More
Loading

ПРЕЗИДЕНТ

Лотарија на Македонија

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: