Категорија: Регион

Сопственикот на ,,Жикол,, Никола Пандев денеска се повлече од советот на о.Струмица

Никола Пандев советник од редовите на ВМРО ДПМНЕ денеска се повлече од советничката позиција во струмичкиот совет.Тој својата писмена оставка ја доставил до советот на 19 Јуни а на денешната 54 седница едногласно советниците ја...

Read More
Loading
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: