Автор: Катерина Дафчева

Николовски: Преку новиот повик од ИПАРД 2 го развиваме најмоќниот дел на економијата, малите и средни претпријатија

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ја објави најавата за...

Read More

ПРЕЗИДЕНТ

Лотарија на Македонија

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: