• Регион
  • Спорт
  • Македонија
  • Забава
  • Огласник

Филипче: Зависниците се пациенти со потреба за лекување, да ја разбиеме стигмата и да им го овозможиме тоа Министерот за здравство, Венко Филипче, во врска со дисперзијата на Центарот за зависници во Кисела Вода информираше за...

Read More
Loading
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: